Aanmelden organisatie tot 19 oktober – Vrijwilligersprijs Dordrecht 2018

04 oktober 2018

Wil je een organisatie opgeven voor de Vrijwilligersprijs?
Lees de voorwaarden hieronder en gebruik het aanmeldformulier.

Op 7 december 2018 tijdens de Dag van de Vrijwilliger vindt de uitreiking van de Vrijwilligersprijs 2018 in Dordrecht plaats. De Vrijwilligersprijs is bedoeld voor een instelling, organisatie of groep die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het vrijwilligerswerk.

De gemeente Dordrecht reikt de Vrijwilligersprijs al sinds 1995 uit. Ook dit jaar zijn er weer drie prijzen te winnen: een hoofdprijs van 2000 euro, voor de tweede plaats een bedrag van 1000 euro en voor de derde plaats een bedrag van 500 euro.

Voorwaarden

De aangemelde vrijwilligersorganisaties moeten aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Het moet gaan om officieel vrijwilligerswerk binnen de gemeente Dordrecht.
  • De prijs is bedoeld voor een organisatie, instelling of groep; dus niet voor een persoon.

Daarnaast is het belangrijk dat het vrijwilligerswerk inspirerend is. Bij het kiezen van de winnaars wordt met name gelet op de maatschappelijke betekenis van het werk en op de zorg die de organisatie of instelling besteedt aan de werkomstandigheden van de vrijwilligers.

Uitreiking en feest

Op vrijdagavond 7 december 2018 reikt wethouder Peter Heijkoop de Vrijwilligersprijs 2018 uit. Direct na de uitreiking van de Vrijwilligersprijs is er een groot feest voor alle Dordtse vrijwilligers in KINEPOLIS, Lijnbaan 200 in Dordrecht.

De inloop is van 19.15 tot 20.00 uur. Daarna is het verzamelen in de filmzaal voor de verrassende opening, waarna wethouder P.J. Heijkoop de prijzen zal uitreiken. Vanaf 21.00  tot 23.00 uur is het feest, met muziek en een hapje en drankje.
Een mooie gelegenheid om er met collega vrijwilligers een gezellige avond van te maken.

deur
logo-vrijwilligershuis-drechtsteden

Participanten

Vrijwilligershuis Drechtsteden

Bij ons kun je terecht voor informatie,  ondersteuning, belangenbehartiging, advies en promotie van vrijwilligerswerk.  Wij bieden hulp en faciliteiten voor vrijwilligers zowel als organisaties.

Meld u aan of log nu in