Workshop krachtig besturen voor vrijwilligers

06 maart 2019

Leer met een andere bril naar je bestuur kijken. Hoe verloopt de samenwerking tussen de bestuursleden onderling? Hoe is de sfeer? Voelt iedereen zich gewaardeerd? De workshop over de drie basiswetten voor krachtige besturen, biedt uitkomst. De Vrijwilligersacademie van het Vrijwilligershuis Drechtsteden organiseert deze gratis workshop op twee dagdelen: dinsdag 9 en donderdag 18 april van 19.30 tot 22.00 uur bij het Vrijwilligershuis, Spuiweg 93 in Dordrecht.

Deze workshop is voor voorzitters van besturen die een begin willen maken met het herkennen van (hardnekkige) patronen en hiermee aan de slag willen gaan. Ook is er aandacht voor het aanbrengen van structuur zodat er een gezonde balans is tussen taken en verantwoordelijkheden. Wil je dat alles binnen jouw bestuur beter loopt en stroomt? Workshopleiders Pieter Gilhuis en Wennie Roestenberg gaan aan de slag met voorzitters die een flinke ontwikkelslag willen maken met hun bestuur.

Groot aanbod trainingen
Wil je meedoen met deze informatieve en praktische workshop? Meld je aan via www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl/academie. Op deze pagina staan bovendien ook alle andere trainingen en workshops voor vrijwilligers. Enkele voorbeelden zijn: Persoonlijke effectiviteit, Herken je recht en Brandveiligheid. Voor meer informatie over het aanbod van trainingen of workshops kun je contact opnemen via T 078 2000223 of contact@vrijwilligershuisdrechtsteden.nl Je kunt hier ook terecht (graag zelfs) als je ideeën hebt voor trainingen of als je zelf trainingen wilt geven.

deur
logo-vrijwilligershuis-drechtsteden

Participanten

Vrijwilligershuis Drechtsteden

Bij ons kun je terecht voor informatie,  ondersteuning, belangenbehartiging, advies en promotie van vrijwilligerswerk.  Wij bieden hulp en faciliteiten voor vrijwilligers zowel als organisaties.

Meld u aan of log nu in