De Vrijwilligerspas is in 2005 in het leven geroepen door het SSKW, Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk,ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van deze organisatie. Het Vrijwilligershuis Drechtsteden, de naam waaronder het SSKW nu haar werkzaamheden uitvoert, is verantwoordelijk voor de acquisitie, redactie, lay-out en uitgave van de VrijwilligersPas.
Momenteel leveren de gemeentes Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Binnenmaas een financiële bijdrage aan de passen voor vrijwilligers uit hun gemeente.

Hieronder vindt u informatie voor de Aanbieders van kortingen, Vrijwilligersorganisaties en Vrijwilligers. Bovendien informatie over de Last Minute emails waar pashouders zich voor kunnen (laten) inschrijven en de Kortingen die het gehele pasjaar geldig zijn [juli 2018 t/m juli 2019].

Aanbieders

Fijn dat u de tijd neemt om te kijken wat u voor de pas kunt betekenen én wat de pas kan bijdragen aan uw bedrijf.

Vrijwilligersorganisaties

Super dat u overweegt om uw vrijwilligers te verrassen met een VrijwilligersPas. Zij verdienen inderdaad een bedankje, of dat nu in de vorm van deze kortingspas is of op een andere manier.

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers staat Nederland stil! Het SSKW heeft de VrijwilligersPas in het leven geroepen om hen daarvoor te bedanken.

Last Minutes

Hier vindt u de extra aanbiedingen voor vrijwilligers met een VrijwilligersPas. Dit zijn eenmalige aanbiedingen, die náást de kortingen die een jaar geldig zijn, worden aangeboden. Alleen PasHouders waar we een emailadres van ontvangen, komen op de verzendlijst voor deze Last Minutes.

Kortingen

HIER vindt u het kortingsoverzicht voor vrijwilligers met een VrijwilligersPas.

deur
logo-vrijwilligershuis-drechtsteden

Participanten

Vrijwilligershuis Drechtsteden

Bij ons kun je terecht voor informatie,  ondersteuning, belangenbehartiging, advies en promotie van vrijwilligerswerk.  Wij bieden hulp en faciliteiten voor vrijwilligers zowel als organisaties.

Meld u aan of log nu in